top of page
  • Paul Paepe

Met de wind in de zeilen

Meer dan dertig medewerkers van Xplo, de Walhoeve, de Loods en Sint-Idesbald tekenden op 15/03 present op de kick-of van ons 'golfslag/polsslag' project. Tijdens dit infomoment werden de modaliteiten toegelicht waarop men kon intekenen op één of meerdere van de cellen die ons zeilbootproject zullen schragen. En uiteraard kon een afsluitend bezoekje aan de boot niet ontbreken.Sedert we het roer van de Gent Dolphin in handen kregen (zie blogartikel Ahoy, Captain van 23/10/23), is er op beleidsniveau al veel overlegd, gemaild, gesleuteld, gevloekt, enz. , kortom is er al water terug naar de zee gevloeid. Met deze kick-off werden nu ook alle geïnteresseerde medewerkers aan boord gehaald.

De gezochte balans tussen faciliteiten van werkgeverszijde en het vrije engagement van de medewerkers werd vlot gevonden. In geen tijd waren de beschikbare plaatsen voor de bootslui (zij die een vaaropleiding kunnen volgen), de technische cel (zij die de boot zeewaardig zullen maken en houden) en de inhoudelijke cel (zij die het project inhoudelijk verder vorm zullen geven) ingevuld.

We turen alvast de einder af naar halfweg 2025, wanneer we met kinderen, jongeren en gezinnen effectief het ruime sop willen kiezen.
240 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page