top of page
  • Paul Paepe

Zonder jou is er niets aan...

Xplo vzw is er straks voor onze kinderen, jongeren en gezinnen. Daar kan geen discussie over bestaan. Hen een (nog) betere hulpverlening kunnen aanbieden, was en is de drijfveer om onze fusieorganisatie op te starten. Maar ...

... Xplo vzw kan slechts bestaan met en door jou! Zonder betrokken en gedreven medewerkers is onze nieuwe organisatie een lege doos en kunnen we nooit of te nimmer onze missie realiseren. We nodigen jullie daarom graag uit voor de feestelijke aftrap (excuses voor de beeldspraak in deze ontnuchterende WK-periode) in het Parkhotel. Aperitief, lunch, woord & beeld vormen straks het decor, waarin elkeen kennis kan maken met zijn/haar/hun nieuwe collega's.


Zorg dus dat je erbij bent op 20 januari. We verwachten jou èn jou èn jou èn .. Eigenlijk verwachten we gewoon iedereen! Maar omwille van de praktische organisatie krijgen we toch graag een bevestiging van jouw komst. Klik daarom op de uitnodiging hierboven en schrijf je vervolgens in. Doe het vandaag nog of uiterlijk tegen 14/01/23.

Tip : 'Met de trein zou je er al zijn ...'. Dat zou nu onmiddellijk wel een beetje overenthousiast zijn, maar op 20/01 dan weer best wel handig : het Parkhotel ligt op 50m van het station van Kortrijk. Niet alleen ecologisch, maar ook omwille van tal van andere redenen zonder twijfel de beste keuze.

347 weergaven

Comments


bottom of page