top of page
  • Paul Paepe

Wees welkom!

De tijd van een afgesloten zorgcampus, waarbij het leven van de kinderen & jongeren in begeleiding zich 'achter gesloten deuren' afspeelde, is reeds lang verleden tijd. Vertrekkend vanuit een bewuste visie brengen we niet enkel onze cliënten naar de buitenwereld, maar halen we ook de buitenwereld binnen in onze organisatie .


Met het openstellen van het Binnenhof experimenteren we reeds enkele jaren, zodat de groene long tussen Blinde-Rodenbachstraat en Blommestraat/Hoogstraat voor iedereen toegankelijk kan zijn. Een idee dat we verder gestalte willen geven in ons masterplan voor de toekomst (waarover meer in een volgende nieuwsbrief).

Voorts participeren we in het najaar ook graag aan enkele breed maatschappelijke evenementen.

  • Op 17/09 verwelkomt dagcentrum de Trompet (Ardooisesteenweg 39) Be Flat 'Living' binnen het programma van 'de groote stooringe'. Met een mix van acrobatisch circus en urban sports spelen zij in op het specifieke van de locatie, waardoor elke voorstelling opnieuw een uniek gebeuren wordt. Meer info via deze link.

  • Op 20/10 passeren de lopers en wandelaars van de 11.Trail dwars doorheen onze gebouwen van het Binnenhof. Meer info via deze link.

  • Op 8-9-10/11 stellen we een tweetal ruimtes ter beschikking van de derde editie van de Achterkeuken, een gastronomische belevingstocht in het kader van 'de Week van de Smaak'. Meer info via deze link.

113 weergaven

Commenti


bottom of page