top of page
  • Paul Paepe

Wat als ...

... jij het gezicht van Xplo mee zou kunnen bepalen ? Wat als ... jij en Xplo voortaan steeds in één adem zouden worden vernoemd ? Dat kan! Maak ons deelachtig aan jouw onstuitbare en onnavolgbare creatieve opstoot en verwerf zo eeuwige roem. Al mag het natuurlijk ook allemaal best wel een beetje minder ...

Waar gaat het om ? De keuze om van de werktitel 'Xplo ' meteen ook de definitieve naam van onze nieuwe vzw te maken, is korte tijd geleden gemaakt. Een volgende stap is het ontwerpen van het bijhorende logo. En hiervoor doen we beroep op de creativiteit, die sowieso aanwezig is binnen onze (voorlopig toch nog te onderscheiden) drie organisaties.


Wat zijn de verwachtingen ? We willen een logo 'met een verhaal'. Daarmee bedoelen we dat we een aantal elementen graag willen terugvinden in het ontwerp. Meer bepaald :

  • het exploratieve (verwijzing naar onze naam), innovatieve, creatieve ;

  • het aspect samenwerking (zowel intern als extern) ;

  • de eenvoud, het soliede, de degelijke kwalitatieve werking waar we voor staan.

Krijg je niet alles in één ontwerp ? Geen erg, wellicht is dat ook niet eens haalbaar, dus meerder ontwerpen zijn welkom. Voor de rest is alles vrij : lettertype, kleuren, al dan niet figuratief, enz.


Dus ?

Boor je eigen creativiteit aan en maak een ontwerp (of meerdere). Dit kan digitaal (al dan niet vectorieel) of gewoon als schets op papier. Iedere medewerker kan een ontwerp of voorontwerp insturen naar info@xplo.be of afgeven aan Hanne (de Korf), Dieter (O2) of Paul (OK). Uiterlijke datum : 01/09/22.

Uit de ingediende (voor)ontwerpen selecteren we 3 exemplaren die we vervolgens voorleggen aan het kernteam, die de uiteindelijk beslissing zal nemen.

Veel succes!

198 weergaven

Comments


bottom of page