top of page
  • Paul Paepe

't Is weer voorbij die mooie zomer ...

Naar jaarlijkse goede gewoonte vormde Summerfest opnieuw de feestelijke afsluiter van de zomer voor de kinderen en jongeren op campus Roeselare. Op 30 augustus werden de atelierruimtes omgetoverd tot plekjes waar iedereen zich kon uitleven in tal van activiteiten.

Creatievelingen konden terecht bij vrijwilligers Nikky en Amandine, waar met verschillende materialen kunstwerkjes werden gemaakt. Liefhebbers van alles wat mooi is, van schmink & nagels tot haar en tattoos, lieten zich volledig gaan bij Saskia. De showbeesten hadden dan weer vrij spel met DJ Emma (begeleidster) op het vrij podium in het dansatelier, voorafgegaan door een optreden van Ine (begeleidster) en een jongere. De allerstoersten, tenslotte, waagden zich aan een rondje sumo-worstelen in het sportatelier.

Dankzij Silke (begeleidster), Ann, een behulpzame jongere, Geert & Jacky (vrijwilligers) hoefde ondertussen ook niemand honger en dorst te lijden.


Opnieuw een geslaagde editie met veel blije gezichten op het einde van de dag. Dit alles dankzij de hulp van vrijwilligers en geëngageerde medewerkers. Waarvoor een oprechte en dikke merci! Zonder jullie was het nooit zo een succes geweest!


58 weergaven

Comments


bottom of page