top of page
  • Greta Bulckaert

Opendeur in de Tien

Een fusie is een werk van lange adem. Naast het relationele aspect is vooral de inhoudelijke afstemming een belangrijke doelstelling. Binnen dit kader organiseerden we vorige dinsdag een opendeur in 'de Tien' voor alle medewerkers van Xplo vzw.


De Tien is een huisje in de rij, dat op campus Roeselare sedert september 2020 gebruikt wordt als contexthuis voor gezinnen met een huisvestingsnood en voor gezinnen die begeleide bezoeken nodig hebben vooraleer de verwijzer kan instemmen met de bezoekregeling thuis. De hoofddoelstelling van de Tien is om verbindingen terug mogelijk te maken, tussen ouders en kinderen, broers en zussen, tussen het gezin en zijn netwerk,…


Heel wat medewerkers van campussen Kortrijk en Wervik vonden de weg naar de Blommestraat nr. 10 in Rumbeke. Tussen koffie en taart, gemaakt door de leefgroepen die veelvuldig gebruik maken van de Tien, stelden we graag vast hoe onze collega's snel gewonnen bleken voor onze visie en werking. Morgen ook een soortgelijk initiatief op de andere campussen?
61 weergaven

Comments


bottom of page