top of page
  • Paul Paepe

La Trao menu 2024

Na de goedkeuring van het reconversiedossier heeft de ondersteuningsmodule van Xplo vzw zich een XL-format aangemeten. Met een versterkte omkadering stelde de cel belevingstrajecten La Trao een uiterst gevarieerd aanbod samen voor het komende jaar.


Met de Junior (individuele gezinstochten voor gezinnen met lagere schoolkinderen), Quest X (individuele - & duo-tochten voor jongeren vanaf 14 jaar) en Enelpaso (back-to-basic programma voor gezinnen met tieners vanaf 10 jaar) zijn er drie formules voor een specifieke doelgroep. Behalve de tijdsstippen blijven bestemming en inhoud van deze programma's onbekend voor de deelnemers.


Daarnaast worden er het hele jaar door, in antwoord op de vraag van het gezin of de afdeling/voorziening korte ervaringstrajecten (KET) georganiseerd. Deze kunnen variëren van een halve dag tot maximaal drie dagen.


De formules van La Trao zijn gericht op kinderen, jongeren en gezinnen die in begeleiding zijn binnen onze eigen organisatie, maar ze zijn daarnaast ook toegankelijk voor externe cliënten die elders een hulpverleningstraject volgen.


Meer informatie op de website van La Trao of op 051 75 53 04.


145 weergaven

Comments


bottom of page