top of page
  • Sylvie Pauwels

Klaar voor de toekomst!

Na vier jaar van intensief bouwen, opende Xplo vzw campus Kortrijk tijdens het eerste weekend van oktober zijn deuren voor het grote publiek. Met een gevarieerd programma namen we de talrijke aanwezigen mee in de metamorfose die zich op de site langs de Pottelberg heeft voltrokken en boden we hen meteen ook een blik op de toekomst.

De opening van vrijdag 29 september ll. onder het thema ‘Gif mie e plekke’, werd door zo'n 170 professionelen erg gesmaakt. Het salondebat met als thema ‘de impact van infrastructuur op hulpverlening en vice versa’ werd belicht vanuit diverse perspectieven: kind, jongere, ouder, medewerker, voorzitter en afdelingshoofd Voorzieningenbeleid Jeugdhulp. De aansluitende praatpalenwandeling bracht hen langs een vijftal haltes, waar de werking op een enthousiaste en passionele manier werd toegelicht door medewerkers. Afsluiten gebeurde in de nabijheid van vier eetstandjes en een leuke bar.

Op zondag 1 oktober onthaalden we vervolgens om en nabij de 500 bezoekers (ex-cliënten, buren, medewerkers, familie, vrienden, …) die eenzelfde praatpalenwandeling maakten op de site.


Met de nieuwe infrastructuur voelen we ons helemaal klaar voor de toekomstige uitdagingen van Xplo vzw!

128 weergaven

コメント


bottom of page