top of page
  • Wouter Leplae

En dan ... is er vakantie.

Na een snuffelronde van zowat twee jaar werd in april beslist tot de oprichting van vzw Xplo. Voorwaar geen lichtzinnig voornemen, dat bij elk van ons wel iets los maakt. Straks geven we de nieuwe vzw concreet gestalte, maar nu is het tijd voor iets anders : verlof!

Van de Xplo-trein staan lang nog niet alle wagons op de rails. Dat hoeft ook niet, echt vertrekken doen we pas in 2023. Maar ondertussen is er al flink gewerkt. Soms tot ieders tevredenheid, soms aanleiding gevend tot enige aarzeling en ongerustheid. Maar niks dat niet middels een rechtstreeks gesprek kon worden aangepakt.

Zo was er op 23 juni een overleg tussen kernteam, directies en syndicale delegatie, waarin verschillende aandachtspunten stonden geagendeerd. Het gesprek verliep in een constructieve sfeer en vormt een goede basis voor een positieve verdere samenwerking. Tenslotte zijn we met zijn allen verbonden aan eenzelfde doel : van Xplo een succesverhaal maken voor cliënten en medewerkers.


Voor het najaar ligt nog flink wat werk op de plank. De huidige werkgroepen zullen een versnelling hoger schakelen en wellicht komen er hier en daar nog werkgroepen bij. Maar eerst kan de riem er even af. Een fijne vakantie toegewenst aan allen.
103 weergaven

コメント


bottom of page