top of page
  • Sylvie Pauwels

Een kleine moeite maakt een groot verschil.

Over het niet-indexeren van onze werkingsmiddelen door de overheid en het belang hierdoor van extra inkomsten voor onze organisatie, hebben we reeds meermaals bericht. Maar wist je dat je Xplo vzw het hele jaar door financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost?Gewoon door eerst via www.trooper.be/xplo te passeren en vanop die pagina door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops die Xplo vzw met veel plezier een stukje van jouw aankoopbedrag schenken.


We leggen het even stapsgewijs uit:

  • Stap 1: Ga naar www.trooper.be/xplo Stap 2: Zoek naar de webshop waarbij je wil shoppen.

  • Stap 3: Laat je gegevens na in de pop-up als je wil weten hoeveel jouw aankoop Xplo vzw zal opleveren en shop daarna zoals altijd. Het kost je niks meer.

  • Stap 4: De webshop steunt ons met een percentje van je aankoop.  

Die aangesloten webshops zijn trouwens niet van de minste: Bol.com, Booking.com, JBC, Krëfel, Torfs,…  en nog zo’n 1.000 andere shops!


Wist je dat:

Jij kan Xplo vzw je SuperPlus-punten, dat zijn de punten die je automatisch spaart met je aankopen bij Delhaize, inruilen voor een schenking aan Xplo vzw en ons zo aan extra financiële middelen helpen. Hoe? Heel eenvoudig:

  1. Je winkelt bij Delhaize met je SuperPlus-kaart en spaart SuperPlus-punten.

  2. Je tikt in je MyDelhaize-app onder ‘punten’ op het Trooper-logo. Indien je via delhaize.be gaat, vind je je ‘punten’ terug onder jouw profiel.

  3. Je selecteert Xplo vzw en kiest vervolgens hoeveel punten je ons wil schenken. In ruil voor je SuperPlus-punten schenkt Delhaize, via Trooper, een donatie aan Xplo.


Net iets online gekocht en vergeten langs de Trooperpagina van Xplo vzw te passeren?

Dat kan gebeuren, maar is eenvoudig te vermijden met Botje, een Google Chrome extensie. Die extensie kan je simpel en gratis downloaden op je computer.

53 weergaven

Comments


bottom of page