top of page
  • Paul Paepe

Beleidsteam on tour

Leven in een ivoren toren is voor niemand aangewezen. Als beleidsteam van Xplo vzw is het daarom belangrijk om een 360° kijk te behouden, met zicht op verleden, heden en toekomst. En daar maakten we de voorbije weken intensief werk van.Tijdens de denkdag rond bedrijfscultuur maakten we een brug tussen verleden en heden. De huidige do's and don'ts binnen Xplo vzw worden immers sowieso deels bepaald door gebruiken en overtuigingen die werden ingebracht vanuit de vorige organisaties (de Korf, O2 en Onze Kinderen). Zicht krijgen op elkaars scripts is een belangrijke stap in het groeiproces naar een autonome Xplo cultuur.


Voor het derde luik brachten we vlak voor de paasvakantie een bezoek aan Flax ('Future Learning and Augmented Xperience'), een belevingscentrum ontwikkeld door VIVES met ondersteuning van KULAK. Via storytelling en gamification konden we er kennis maken met deep learning en generatieve AI. Processen die op (al dan niet lange) termijn hoogst wellicht ook hun weg zullen vinden in zorg en welzijn.

Dat één en ander evenwel nog niet helemaal op punt staat, bewijst trouwens de onderste uit bovenstaande foto's. Jawel, het beleidsteam in hoogsteigen persoon, zij het in ietwat sixties-mood. Voor de één al wat meer flatterend dan voor de ander, maar met het accent ontegensprekelijk eerder op art(ificial) dan op intelligence ...


161 weergaven

תגובות


bottom of page